Vés al contingut

Història

“La Llar dels Vailets” començà la seva marxa l’any 1979 fruit de la iniciativa d’un grup de pares i mares de l’AMPA de les “Escoles Públiques d’Òdena”. El seu manteniment suposava un alt cost per l’associació de pares i va passar a fer-se’n càrrec l’ajuntament. A partir de l’1 de gener del 1989 passa a ser una cooperativa sense afany de lucre.


En un principi va està situada al carrer Pompeu Fabra s/n. fins que el propi Ajuntament va cedir un local reformat i habilitat al carrer Verdaguer, 2.


Així doncs el 24 de setembre de 1993 s’inaugurà el nou edifici de la Llar.


A partir del 28 de setembre de 2004, la Llar dels Vailets, passa a ser de titularitat municipal, adjudicant en concurs públic a la societat cooperativa “Els Vailets SCCL”, el contracte de la gestió d’aquest servei públic d’escola bressol de 0-3 anys en la modalitat d’arrendament.


L’any 2009 es va construir una nova llar d’infants al Pla de la Masia “l’Avió de Paper”.


A l’any 2015 les llars d’infants Rurals d’Òdena van sortir a concurs i va guanyar Encís el qual va estar gestionant les llars d’infants durant 6 anys.

En el 2021 les llars d’Infants van tornar a sortir a concurs i en el curs 2021-2022 l’empresa concecionària guanyadora ha sigut EULEN SERVICIOS SOCIOSANITARIOS.